Szenzációs kondíció

Kirobbanó forma

Feszes izmok

MINDEZ CSAK 30 PERCBEN!

MIRE JÓ A POWER PLATE?

A Power Plate egy vibrációs technikával rendelkező készülék, mely forradalmian új edzésmódszer. A harmonikus rezgések következtében a teljes platót komplex edzőfelületként használjuk. A Power Plate gépen személyi edző vezetésével, különböző testhelyzetekben, személyre szabott nehézségű és intenzitású gyakorlatokat végzünk.

hétfőtől - péntekig
08:00 - 20:00

Alakformálás

A rendszeres (heti 2-3 alkalom) edzések után az egész test feszesebb, definiáltabb lesz.

Élénkíti a nyirokkeringést, kiüríti a sejtekben lerakódott toxinokat, ezért hatékonyan tünteti el a narancsbőrt, javítja az állóképességet és jótékony hatással van a súlycsökkenésre is.

Szülés utáni tréning

A PowerPlate® edzés szakképzett edzőkkel, akár már szülés után 3-4 hónaptól, segít újra megtalálni a belső kapcsolatot a medencefenék izmai, a hasizomzat és a hát izmai között, és visszaállítani a terhesség és szülés során meggyengült erőt.

Megoldást nyújtunk többek között:

a hasizmok felébresztésére

a tónusosabb izmokra

az anyagcsere és a hormonháztartás visszaállására

a mindennapok tevékenységeinek könnyebb ellátására

és a fogyásra beindítására is

Fitnesz és sport

Hatékonyan éget zsírt, növeli az izomtónust, javítja az egyensúlyérzéket, erősít, mindezt 30 perc edzésidőben.

Ez a forradalmi edzésforma harmonikus rezgéseket közvetít a szervezetbe, természetes izom reflexet stimulál, így az izmok másodpercenként 25–50 alkalommal húzódnak össze és az izomrostok akár 98%-a is dolgozik, szemben a hagyományos edzőteremben tapasztalt 60%-hoz képest.

Egészség

Magas a száma azoknak is, akiknek a hagyományos edzés nem járható út, mert ízületkímélő, gyors edzést keresnek.

A 30 perces, speciális tréninget a kis gyerekes anyukák, a túlsúlyos sportolni vágyok és a nagyon elfoglalt, egészségesen élni akarók is el tudják végezni.

A Power Plate gépek segítségével számos olyan egészségügyi és fitnesz előnyre tesznek szert, melyek pozitívan befolyásolják az általános egészségi állapotot. Pl. a medencefenék erősítése (inkontinencia, szülés utáni rehabilitáció)

Szépségápolás – anti-aging hatás

A Power Plate gépen végzett vibrációs tréning hatására felgyorsul a véráramlás és vérbőséget okoz a test minden területén, mely javítja a sejtek regenerációját.

Az következes edzések után gyorsan javul a test rugalmassága és a bőr konzisztenciája.

Ugyanakkor növekedik az endorfin szint, ami után kirobbanó formában érezzük magunkat.

IDŐPONTFOGLALÁS

1148 Budapest, Bolgárkertész u. 25.